diumenge, 30 de setembre del 2007

Bon començament

Ha estat una setmana intensa, i veig que avui el dia s’aixeca divertit, llegeixo un qüestionari al Diari de Girona que ens van fer a mi i en Santi, començo pel seu i veig que el periodista li pregunta quan fa que va fumar el darrer “porro” i ell contesta que molt temps...me la veig venir, jo vaig entendre quan fa del darrer “puro”! Vaig i llegeixo el meu qüestionari i patam...fa un mes que em vaig fumar el darrer “porro” (ja m’ho diuen a casa que sordejo, hauré d’anar al metge perquè aquest cop m’he passat tres pobles). No puc dir que no n’hagi fumat perquè jo vaig ser un xic -diguem-ne- trapella (per ser suau) però la veritat és que el 17 de novembre farà 8 anys que no fumo res embolicat en paper. En fi...

Dilluns va ser dia d’entrevistes, fotos i qüestions de publicitat del pacte. A la tarda el vàrem presentar, primer havíem anat a Girona a exposar-ho a l’executiva de la federació, m’hi vaig sentir còmode, som un gran partit amb polítics d’altíssim nivell. Vaig exposar el pacte a les 19:00 i a les 20:30 ja signàvem.

Dimarts, reaccions de la premsa i de les persones de “l’entourage” molt favorables i moltes trucades de felicitació de gent no vinculada a organitzacions polítiques.

Dimecres i dijous, copso molta il·lusió als membres del grup municipal socialista, gairebé hi ha entusiasme, tot i no haver estat nomenats formalment comencen els contactes amb les futures àrees. Veig en Pere i la Núria molt engrescats, el primer va cap a Ecoserveis com un coet i la Núria comença treballa intensament en la regidoria de la dona, en Ciro i la Isabel també s’hi posen, potser tenen un caràcter més fred però els veig feliços i entusiasmats. Amb un equip així no fallarem.

Divendres, reunió amb Josep Maria Marcé, molt grata, descobreixo lleialtat i experiència, m’explica l’organització de la casa, se’m fa estrany, és molt diferent de la que jo coneixia, em sembla que podré dedicar el meu temps a tasques polítiques, és molt interessant. Vull tornar a dir però que el millor és el bon “feeling”.

Dissabte, conferència dels 100 dies de govern, hi assisteixo amb la resta de regidors del govern, l’Alcalde al seu lloc. Tot bé.

Diumenge, faig 36 any, vull fer festa, de bon matí el problema del puro i el porro...en fi festa major!!!!!!!!!

Ah, el meu telèfon ja no para, estem al govern novament...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada