diumenge, 5 d’agost de 2007

Un senyor polític

He llegit avui l’entrevista que publica el Diari “El País” a l’ex-president del govern i ex-secretari general del PSOE, Felipe González. Com sempre l’antic president fa una acurada anàlisi de la realitat on observa des de la seva privilegiada talaia intel·lectual la situació política del moment, ho fa des de la solidesa moral d’algú al que tots escoltem, tant pel que va fer com per l’actitud que ha mantingut els darrers anys. Un tarannà de donar bons consells al president Zapatero però de ple respecte, en aquest sentit a l’entrevista que us recomano ens diu: “ A mi me cuesta un enorme esfuerzo mantener una actitud de no interferencia y, al mismo tiempo, de total disponibilidad”...”Que Zapatero haya afirmado su liderazgo sin mi sombra no sólo lo acepto, sino que lo aplaudo”. Segur que ha de costar a qui ha tingut un poder tant gran i l’ha exercit amb tanta brillantor seguir per aquest camí, només cal veure que va fer i que està fent José Maria Aznar, vosaltres mateixos!

Haig de confessar-vos que em vaig afiliar el PSC quan el president González va perdre les eleccions, com a mostra d’agraïment a qui havia modernitzat el país i l’havia situat a la Unió Europea, Una persona amb un pes polític i moral grandiós a Europa, en fi: un SENYOR POLÍTIC, amb totes les lletres i en majúscula. Per mi un gran estadista però sobretot una persona amb un sentit comú fora del que és corrent.

De l’entrevista us recomano la part dedicada a n’en Jesus de Polanco i les opinions sobre el PP, no tenen preu.

No oblido que divendres passat em vaig entrevistar al Palau amb el president Montilla, el proper dimecres us en faré un complet raport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada