dimecres, 18 de maig del 2011

Socialització de recursos contra retallades educatives

Aquesta tarda us parlaré del projecte que la candidatura socialista figuerenca vol dur a terme en l'àmbit de l'educació si assolim l'alcaldia. En aquest sentit avui s'ha fet pública a la web electoral del PSC una nova nota de premsa en la que desenvolupem els eixos principals de la proposta i que ha estat explicada per la Mireia Guerro i l'Àngels Vila, dues reconegudes professionals del sector i membres de la candidatura socialista.

Les principals línies de la nostra proposta passen per la socialització dels beneficis d'una hipotètica implantació de l'escola Montessori a Figueres, una major interacció amb les AMPA's per capitalitzar la sisena hora lectiva i compensar la retallada de la Generalitat a les escoles públiques. D'altra banda, i vistes les darreres experiències viscudes en els processos d’adjudicació de places escolars, especialment a les llars d’infants municipals i les escoles de primària, treballarem per dotar-los de la màxima transparència.

Altrament al PSC estem convençuts que no cal crear nous instituts a l’àrea urbana de Figueres, ja que entenem que anirien en detriment del que ja existeixen, desnaturalitzant-ne les matrícules. Considerem necessària també la creació d’una nova llar d’infants municipal i l'impuls del programa de socialització de llibres, garantint línies d'ajuts anuals i la inclusió de les tecnologies a l’Aula.

Finalment volem potenciar l’Escola Oficial d’Idiomes, afegint-hi en el currículum extraescolar estades lingüístiques a empreses turístiques de la Costa Brava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada