dilluns, 16 de maig del 2011

Programa, porta a porta... i sense debat

Tal i com publica Diari de Girona el candidat convergent Santi Vila ha rebutjat un debat públic, emparant-se en la seva "atapeïda agenda" de diputat, alcalde i candidat.
El PSC havia deixat triar dia i hora a CIU, i fins i tot la possibilitat de celebrar un debat entre CIU, ERC i el PSC. Una emissora de ràdio d'abast provincial s'havia ofert a transmetre el debat, tal com s'ha fet a Lloret, Girona, i altres municipis de la demarcació.

Nosaltres, per la nostra banda, hem optat en aquesta campanya per dur a terme trobades amb veïns i jornades de "porta a porta" a tots els barris de la ciutat. Tot i haver cancel·lat la festa de divendres a causa de la pluja, es varen repartir 400 botifarres entre els assistents que es varen acostar a l'estand socialista i vaig poder parlar amb tots i cadascun dels assistents.

Dissabte, un aperitiu al barri del Juncària ha permés fer arribar les propostes socialistes a 300 veïns, que han valorat molt satisfactòriament el compromís d'instal·lar un punt permanent d'atenció policial, i el nou mercat setmanal de producte fresc a la plaça Nova Icària.

Finalment, tots aquells que vulgueu conéixer el nostre programa electoral ja el teniu disponible a la web socialista de les municipals o bé clicant directament aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada