dijous, 19 de maig del 2011

Garantim l'ampliació de l'hospital de Figueres

Parlem de Sanitat.

Les prioritats dels actuals governs conservadors a la Generalitat i a Figueres no passen per garantir la protecció social que defineix l'estat del benestar. Les retallades s'aplicaran en contra dels sectors socials que menys ho poden assumir i afectaran serveis bàsics com ara la sanitat pública, l'educació o les prestacions socials elementals.

He aprofitat una visita amb la Marina Geli, exconsellera de Sanitat, a l’ampliació de l’Hospital de Figueres per reiterar el meu compromís de no aplicar retallades en cap d’aquests àmbits i a canvi reduir despeses que no siguin del tot necessàries.

Però la garantia del manteniment de la despesa socials no significa que no s'hi hagi d'aplicar el control més rigorós. Per això insisteixo en el fet que, si assolim l'alcaldia crearem un equip d’inspecció a l’Ajuntament, que estigui alerta de les adjudicacions d’ajuts en matèria de serveis socials, per tal de garantir que se’n fa un bon ús.

En paraules de Marina Geli, en l’anterior legislatura el govern de la Generalitat ha invertit i pressupostat 23 milions d’euros per a l’ampliació de l’Hospital de Figueres, i únicament el PSC pot garantir que les obres s’executin, perquè no està sotmès a les tisorades que prepara CIU per al sistema hospitalari empordanès, amb el coneixement del diputat i candidat Santi Vila.

Ens hi juguem molt. Amb tu podem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada