dijous, 1 de juliol del 2010

Documentació pública i accessible


Avui us presento una novetat important en el contingut del blog. He decidit, després de fer les consultes pertinents, penjar-hi les actes de la Junta de Portaveus de l'ajuntament, de la qual en formo part en representació del grup municipal del PSC.

Per aclarir-vos una mica què és això, podem dir que la Junta de Portaveus és un dels òrgans municipals constituït, sota la presidència de l'Alcalde, per tots els portaveus dels grups municipals (segons el nostre Reglament Orgànic Municipal), que té com a missió l'assessorament de l'Alcalde per preparar els plens i presentar-hi mocions (assumptes que es proposa discutir). Per dir-ho d'alguna manera, el·laborem una mena de guió de la sessió plenària.

Considero que és interessant de cares a obrir una mica més l'administració al ciutadà i, un cop més, fer allò que hauria de fer l'ajuntament: donar publicitat a tot el que interessa els figuerencs. 

Així, doncs, i per començar, ja podeu consultar l'acta de la Junta de Portaveus de 4 de febrerl'acta de 4 de marçla d'1 d'abril i finalment l'acta del 6 de maig. Tant aquests documents com les actes de la Junta de Govern Local i les dels Plens les podreu trobar sempre a la secció documents, al lateral del blog.

9 comentaris:

  1. Felicitats! Visca la transparència!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per aquesta iniciativa. Els ciutadans hem de tenir accés a tota aquesta informació. Al segle XXI fa mal pensar aquell que no vol que s'obrin les portes de la cuina de la política a la ciutadania.
    Gràcies i endavant.

    ResponElimina
  3. Em sembla una molt bona iniciativa i les felicitats van per davant. Ara bé, es pot saber pq no el sr.Casellas no havia fet aquest acte de transparència els anys que estava al govern? La transparència quan ens convé, oi sr. Casellas?

    ResponElimina
  4. Amics.;

    Intento ser el més transparent possible. Si amb la informació que figura en aquest bloc alguna persona no en fa prou o necessita una cosa concreta, només m'ha de passar un correu o trucar-me al 600588628 que ho preguntaré o demanaré.

    Salut

    Pere

    ResponElimina
  5. Hola a tots,

    estic d'acord amb l'anònim 3 (es fa difícil conversar quan no saps amb qui ho fas...) en què està molt bé la iniciativa del Sr. Casellas però que sembla una mica oportunista el fet de publicar la informació un cop és fora del govern...

    Salut a tots!

    Ramon

    ResponElimina
  6. Amic Pere Yo no e rebut res de la convocatoria que dius del Santi
    Juan Oliva
    CENDRASSOS

    ResponElimina
  7. Joan

    Doncs es devia referir a altres organitzacions veïnals o una en concret i jo no ho he entès bé.
    Millor. Dec ser una mica malpensat...

    Pere

    ResponElimina
  8. Senyor Casellas, vull saber la seva opinió sobre el fet que el cas Palau ha esquitxat en Santi Vila, segons es diu en un comentari del seu blog. Ha sortit a RAC105! Què opina?

    ResponElimina
  9. Benvolgut.;

    Penso que Santi Vila és una persona honorable. Estic segur que ell mateix aclarirà aquest affaire.

    Pere

    ResponElimina