dilluns, 14 de novembre del 2016

Setmana del 7 al 13 de novembre

Aquesta setmana l’activitat ha estat d’un caire molt polític. Dilluns al matí vaig assistir per primera vegada a la Comissió executiva nacional a Barcelona. La veritat és que va ser interessant, i fins i tot curiós, pel fet d’estar assegut escoltant opinions de companys amb molta experiència i responsabilitat. Ja veurem com avança la tasca, però em reconec molt il·lusionat.

Dimarts, una visita a l’Ajuntament per qüestions de seguretat, i durant el dia molta conversa amb presidents d’associacions de veïns per temes de seguretat també. També vàrem acabar l’esborrany de pacte de ciutat i de la diagnosi operativa de Sant Joan i ho vam trametre a la resta del consistori per anar-hi rumiant. Anem lents, però amb moltes ganes, i estic molt agraït al meu equip polític i tècnic.

Dimecres vam fer una visita molt positiva a la Diputació de Girona. Com sempre, el president Pere Vila ens va acollir impecablement i amb molt d’interès pel tema que li anàvem a exposar: l’organització del torneig “Fundación Jose Ramón de la Morena-Liga Promises” de futbol aleví amb els 20 clubs de la primera divisió. A la tarda, una entrevista a Radio Vilafant per a la xarxa de municipis: una conversa amb representants de Badalona i altres municipis sobre barris degradats. I, per rematar el dia, dues assistències a menors del torn d’ofici.

Dijous, el més destacat va ser la reunió amb els regidors socialistes per comentar els actes de la setmana i redactar un document d’acompliment d’objectius del pacte de govern amb CiU a Figueres. També vaig tenir reunió amb la secretària municipal per posar en marxa la contractació d’un nou agent de policia. Al vespre vam tenir executiva local de celebració al PSC; a banda, hi vàrem celebrar l’aniversari de la Teresa.

Divendres va ser dia de signatures diverses i amb una nova reunió al despatx al voltant de qüestions polítiques i repàs amb els regidors de les tasques pendents i futures.. Aquesta setmana el regidor d’Esports ha estat especialment  enfeinat col·laborant en l’organització de la Cursa de la dona. I a Cultura, la setmana també va ser intensa: al matí es van presentar  les “Converses” destinades a commemorar el Centenari del Teatre Jardí durant la setmana del 21 al 25 de novembre. Un programa variat i de gran interès en el qual sou tots convidats a participar.

Al vespre, el colofó va ser la inauguració de “Tangències” a l’Espai expositiu de la Casa Empordà. Es tracta d’una exposició col·lectiva que us recomano especialment. Després encara vaig tenir temps d’assistir a la presentació del llibre sobre l’Escola del Far d’Empordà en un acte emotiu en el qual hi havia tot el poble. La meva felicitació per a tots ells.


Dissabte vaig assistir a la presentació del documental  “Alexandre Deulofeu, historiador del futur”. El teatre Jardí estava ple a vessar. Reconec que vaig aprendre força coses d’una personalitat que m’era força desconeguda. I he de treure’m el barret davant l’excel·lent discurs de l’Honorable conseller Vila.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada