dilluns, 21 de novembre del 2016

Setmana del 14 al 20 de novembre

El dilluns al matí vaig anar a Barcelona per a una reunió amb una diputada per un tema relacionat amb la pobresa energètica i posteriorment vam tenir reunió de tot l’equip del secretari d’organització del PSC. Encara vaig arribar a temps per a la Junta de Govern. Aviat canviarem les reunions socialistes a la tarda i ja no tindré aquest problema.

A mitja tarda, una nova reunió del PSC a Girona; aquest cop a l’executiva de federació per posar fil a l’agulla al nostre congrés i debatre sobre política estatal.

Al vespre em vaig reunir amb els veïns de la zona oest de la ciutat: estan preocupats per fer complir els horaris i les obligacions legals als comerços de la zona; els dic que ens posem a treballar-hi d’immediat i encara més fort. Em comprometo a portar-los les estadístiques de les actuacions. De tota manera.

Va ser un dia amb força trucades de ciutadans amb problemes diversos. També em vaig assabentar que finalment hem aconseguit fer el tancament de la pista de darrere el pavelló vell;  a veure si a les nits els veïns poden descansar i no es troben amb energúmens de tota condició saltant pels seus patis a les tantes a la recerca d’una pilota perduda!

El dimarts, vam tenir Junta de govern al Consell Comarcal i a la tarda, Comissió informativa, on vam aprovar el Pla d’igualtat comarcal, un instrument necessari per ell mateix, però també perquè és una condició indispensable per a demanar qualsevol subvenció.

Dimecres i dijous van ser dies de gestions diverses en relació amb temes municipals, com la cursa de la dona amb en César,  o el pressupost i algunes qüestions de personal que no acaben de rutllar. També ens van tenir ocupats altres qüestions polítiques prou importants, de les quals ja parlaré en un altre moment si s’escau.

Divendres vam dinar amb l’Alcaldessa per analitzar l’actualitat municipal i al vespre vaig assistir a la inauguració al Museu de l’Empordà  de l’exposició sobre l’obra fotogràfica de Narcís Roget. Com sempre, el Museu de l’Empordà impecable:  estic content de com va tot plegat.

El dissabte vam assistir amb l’Alfons i l'Alcaldessa a la presentació a l’escola La Salle del llibre que ha escrit en Xavi Perpinyà sobre la seva filla i la malaltia que la va afectar,  Únicament Laura. Dins l’enorme emotivitat de l’acte vull destacar les paraules d’en Xavier sobre el que podem fer els polítics locals per incentivar la investigació; està molt bé que les coses es diguin pel seu nom! Us recomano que el llegiu i que el compreu perquè el que es recapta va a investigació sobre càncer.

Posteriorment vam anar al “Festival de Otoño” de la Casa Cultural de Andalucía. Hi havia molta gent i bona companyonia, però vaig haver de marxar aviat per un compromís familiar, la festa major de Bàscara, i , com que el festival no va començar a l’hora,  me’n vaig perdre una bona part.

El diumenge he estat a Maià de Montcal per recordar el company Ernest Lluch: el dia 21 fa 16 anys que ens el van arrabassar.  Com sempre, els socialistes gironins hi hem estat presents:  no volem que es perdi el testimoniatge d’una de les persones més lúcides que hem tingut.

Em sap greu no poder ser a tot. Aquest diumenge a Figueres també s’ha celebrat el Dia Internacional dels Drets dels Infants i l’Ajuntament ha acollit la renovació d’una part dels membres del Consell Municipal d’Infants. També hi ha hagut la presentació  dels equips de bàsquet de Les Escolàpies i de l’Adepaf.   Sabeu que Figueres serà la Ciutat del Bàsquet Català el 2020?  Avui s’ha anunciat. A més, els vermells compleixen 20 anys. Doble motiu de celebració: Per molts anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada