divendres, 9 d’abril del 2010

Quant cobra Pere Casellas de l'Ajuntament?


Seguint la bona iniciativa del regidor Ciro Llueca he decidit fer públic el sou que percebo a l’Ajuntament, tant l’actual com el que rebia com tinent d’alcalde.


Actualment percebo 1330,00 € dels quals en destino el 70,00 € al PSC. Per A desenvolupar la meva tasca com a portaveu disposo d’un telèfon mòbil amb un crèdit de 100,00 € . No disposo de cap altre recurs ni material ni humà.

Coma tinent d’alcalde rebia 2.769, 65 € per mitja jornada mensual dels quals se’n retenia el 21 % quedant un net de 2.188,02 € i en destinava 150,00 € al finançament del PSC. Disposava del mòbil sense límit de saldo, i una connexió a internet sense fils per al meu ordinador personal (propi) i gestionava la partida d’alcaldia per tal de poder realitzar dinars o sopars amb convidats o reunions de treball. Disposava de tot el material fungible, material i humà per a poder desenvolupar les meves tasques.

En cap cas s’ha cotitzat seguretat social per a la meva persona al ser lletrat i estar sotmès al sistema de mútues alternatives al RETA. Això ha implicat un estalvi del 33 % a l’Ajuntament.

Si desitgeu tenir accés a la meva renda, a l’impost de societats de la meva societat professional (la societat és Crous i Associats, advocats i economistes SLP, B-62524152 i trobareu els comptes anuals al Registre Mercantil de BCN) o voleu conèixer la meva declaració d’interessos podeu enviar-me un e-mail.

Podeu descarregar-vos una còpia de les meves nòmines clicant AQUÍ

8 comentaris:

  1. Aplaudeixo la iniciativa, la ciutat ha de ser governada amb transparència. En qualsevol cas, a mi també m'agradaria saber el que cobren els regidors del govern i l'alcalde.

    ResponElimina
  2. Amic Pere,
    Després d'analitzar el tema del teu sou, crec que el sou que cobraves per estar a l'equip de govern i en funció de les hores que hi dedicaves eres el polític més ben pagat de tots a l'història d'aquest ajuntament i ja és hora que te'n donis compte que els que hem estat a l'oposició els materials fungibles, personal humà, etc....., són importants cosa que quan estaves a l'equip de govern no t'havies preocupat mai que l'oposició tingués aquestes necessitats cobertes dintre del seu minse sou, com tú pots comprovar.

    ResponElimina
  3. En el teu twitter publiques les desavinences en l'últim consell d'administració de Fisersa, entre CIU i ERC, en ares de la transparència pots fer algun comentari sobre aquest tema o es que el teu partit tambè esta en aquesta trifulques?.

    ResponElimina
  4. Amic anònim.;

    Llàstima que no hi hagi més nòmines per cotrastar.
    Veig que ara que ets al govern t'agrada allò d'Ull per Ull?

    Salut

    Pere

    ResponElimina
  5. Amic.;

    La qüestió radica en unes despeses d'Ecoserveis que sembla que havia (o ha) de pagar Fisersa. La qüestió era a l'ordre del dia i llavors es va treure per por de perdre la votació. De tota manera si vols la Núria Navarro t'ho explicarà millor que jo.
    El PSC va plantejar votar en contra del pagament per tant queda clara nostra vocació.

    Salut

    Pere

    ResponElimina
  6. És sospitós que just feu públic el sou quan els treballadors de l'ajuntament anuncien que escamparan quan cobra cadascú...
    Com si en tres anys no haguéssiu tingut temps!

    ResponElimina
  7. Pere. Aplaudeixo la iniciativa, i en tot cas és sabut que estar al govern o a l'oposició té diferències tant en matèria de recursos com de presa de decisions. Per això, és bo que ara que esteu a l'oposició es faci públic el que es cobrava al govern. A més, incomoda molt als que no ho fan, ni pensen fer-ho.

    ResponElimina
  8. Totalment d'acord que la perspectiva i la manera de plantejar les coses no és ni pot ser de cap manera la mateixa quan s'està al govern que quan s'està a l'oposició... Per a molts pot ser difícil d'entendre, però no té perquè ser incoherent. El que sí és incoherent és governar només de cara a la foto (com sembla fer aquest govern)pretenent que només es poden equivocar els altres!

    ResponElimina