diumenge, 12 d’octubre del 2008

Congrés sociata

Ahir varem celebrar el sisè congrés dels socialistes de les comarques gironines a l’auditori de Girona. La veritat és que va ser un congrés tranquil on tot va marxar sobre rodes. Una de les qüestions més importants és la ponència aprovada on els socialistes gironins formulem les propostes que han de portar el nostre país endavant, vull destacar l’excel·lent treball de l’agrupació de Figueres que va aportar més de 75 esmenes i la col·laboració franca amb les agrupacions de la comarca per fer de l’Empordà l’avantguarda de Girona.

La nostra és una agrupació activa i potent com va quedar de manifest ahir, gràcies a tots i a totes els que han treballat en la ponència: Jesús Martin, Hel·lena Mach, Lluis Sanjuan, Paquita Planella, Robert Rivera, Ciro Llueca, Alfons Martínez, Ivan Lavado, Carlos Martín, Jacint Ferré, Ángel Amieva, Montse Saavedra, Júlia Giró, Gregorio Barreda, Isabel Pineda i algú que segur que em deixo.

Felicitació a la nostre diputada, la Montse Palma, que ha estat escollida membre del Consell Nacional i també a en Martí Sans, el meu mestre (en tots els sentits perquè des de 3er de bàsica que el conec) que també hi és present.

A la comissió executiva es van intercanviar els papers en Quim Nadal i la Marina, resulta interessant, crec que serà un bon tàndem. Vull destacar especialment les paraules d’en Quim que vol retornar el que li ha donat el partit al llarg d’aquests anys. Cal remarcar també una bona dosi de renovació i de presència empordanesa: l’Estanis Puig, ha estat nomenat secretari de cultura i universitats, us confesso que m’omple de satisfacció perquè considero en Puig un dels polítics més valuosos de la comarca sinó el que més, la Magda Casamitjana com a secretària municipal de l’observatori de bones pràctiques i la Consol Cantenys i jo mateix com a vocals.

Personalment estic molt satisfet, fa temps que el primer secretari de l’agrupació de Figueres no s’asseia a l’executiva de federació, tot i ser un àmbit estrictament orgànic, estic ben segur que tot plegat sempre actua de corretja de transmissió i la responsabilitat que desenvolupo a l’ajuntament es veurà reforçada i per tant la feina millorarà.

Hi ha una altra cosa, per mi el partit és molt important i per tant considero un honor poder formar part d’aquest òrgan de direcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada