dissabte, 17 de desembre del 2016

Setmana del 5 a l'11 de desembre

Aquesta setmana ha estat estranya, sense continuïtat i això s’ha notat en la feina, tot i que m’he ocupat de l’Alcaldia.

El dilluns el vaig dedicar a primera hora a fer gestions amb diverses persones que tenen maldecaps a la ciutat; a les dues també teníem la junta de govern.

Dimecres va ser dia de signatura i atenció a assumptes de seguretat. Alhora, també vaig tenir moltes qüestions relacionades amb el PSC i amb la recollida d’avals per al Congrés de Girona.

De divendres destaco la presentació del catàleg de l’exposició Tangències a l’espai expositiu de la Casa Empordà: tot un èxit de l’àrea de cultura.

Dissabte vam assistir a la presentació de la DO Oli Empordà i més tard a la celebració del dia del voluntariat a la seu de l’Associació de voluntaris de protecció civil de Figueres. Vam acabar el dia al vespre escoltant  versos al Castell amb els Amics del Castell de Sant Ferran.

Finalment, diumenge vaig a assistir al teatre a l’espectacle de Dolça Tardor, com sempre espectacular, de la mà de la Rosa Maria Malé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada