dilluns, 5 de desembre del 2016

Setmana del 28 de novembre al 4 de desembre

Dilluns va ser un dia intens, amb diverses trobades; la primera a les 11.30 a l’Ajuntament amb el portaveu de Compromís i l’Alcaldessa per tal de preparar el ple i analitzar la situació del dia a dia del pacte. A les 12.30, Comissió informativa, i a les 13.30, reunió de tots els regidors amb els representants sindicals i l’empresa. Va ser una reunió tensa i llarga, però sembla que finalment productiva, ja que la vaga es va desconvocar posteriorment i es van resoldre unes qüestions que encallaven la negociació. En acabar, vam fer la junta de govern. A les 17 h,  vam fer reunió del GMS per preparar una trobada amb l’Alcaldessa a les 18h. El motiu: alguns malentesos que havien fet tensar el pacte de govern les darreres setmanes. La reunió va resultar exitosa i es va poder posar fil a l’agulla per a millorar el funcionament. La realitat és que, més que un rerefons polític, hi havia qüestions de comunicació interna i externa poc treballades.

Dimarts el més destacat va ser la  junta de govern al CCAE a les 13h.

Dimecres vam tenir reunió al vespre amb un president d’associació de veïns per exposar diverses necessitats de seguretat i altres qüestions del seu barri.

Dijous vam començar amb una reunió al matí amb la cúpula de la GU i la Directora de seguretat. S’hi va analitzar diversos temes: equipament informàtic per gestionar sancions, pla de barris, inspeccions, organització jurídica, problemes d’habitatge, els búlgars i algun altre tema.
A la tarda, tocava ple ordinari. Només vaig poder-me quedar als assumptes de l’ordre del dia perquè a la nit vaig haver d’anar al Jutjat de guàrdia. Va ser un ple llarg, que no es va poder acabar, i on hi havia moltes mocions. A destacar que vàrem arribar a un acord amb la CUP i la resta de grups  sobre una qüestió que ens interessa especialment:  el patrimoni del sòl.

Divendres va ser un dia rutinari sense reunions i amb treball de telèfon al voltant del congrés del PSC i del dia a dia de l’Ajuntament; també vam ajustar alguns assumptes de la Junta de Govern de dilluns vinent.

Dissabte al matí vaig visitar les parades de la plaça Catalunya en el Dia mundial de les persones amb discapacitat. Cap al migdia, vaig fer acte presència al torneig de caganius per a entregar medalles amb el president del club, el president del Consell esportiu de l’Alt Empordà i el president de l’AA.VV de la marca de l’Ham; em va fer il·lusió que m’hi convidessin! Entre una cosa i l’altra vaig visitar la Fira dels Corredor, lligada a la Mitja marató. Al vespre, va ser el torn de la inauguració de la fira de Nadal. I el dia va acabar amb el sopar de la Colla Castellera; va estar molt bé: m’hi vaig sentir com a casa. Miraré d’anar a veure i donar suport més sovint als castellers!

El diumenge he fet una visita ràpida a la Mitja marató perquè he tornat a tenir obligacions de tema judicial i cal fer la feina.

Finalment, d’aquesta setmana també vull destacar la presentació del concert solidari del proper  17 de desembre, amb el Messies de Händel dirigit per Gonçal Comellas al Teatre Jardí. I afegir que ja tenim el regidor d’esports treballant a fons en la festa de l’esport del gener, que serà encara més lluïda que la de l’any passat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada