dimarts, 14 de maig del 2013

Nota de premsa

Avui reprodueixo la darrera nota de premsa publicada per l'agrupació de Figueres:

El PSC de Figueres reclama a l’alcaldessa Felip que compleixi el seu programa i resolgui la situació de provisionalitat de l’escola Carme Guasch

Pere Casellas: “L’alcaldessa comunica als mitjans que es vol prendre un període per reflexionar abans de prendre una decisió. Les reflexions de l’alcaldessa són el pas previ per anunciar que desestima un projecte i això només es pot interpretar com una displicència que suposa una falta de respecte als ciutadans i ciutadanes de Figueres i a l’AMPA del centre” 

El PSC de Figueres insta l’alcaldessa Marta Felip que compleixi el programa del seu partit i resolgui la situació de provisionalitat de l’escola Carme Guasch i anunciï en una junta de portaveus, en presència dels representants de l’AMPA del centre, si pensa complir el projecte que preveu adaptar la presó del carrer Sant Pau quan els presos s’hagin traslladat al Puig de les Basses, o si ha acceptarà la proposta del PSC de cedir els terrenys municipals del darrera de l’Hotel Ronda perquè Ensenyament hi construeixi un nou edifici escolar. El portaveu socialista de l’Ajuntament de Figueres, Pere Casellas, considera que les declaracions de Felip al setmanari Hora Nova, en les què es concedeix un període de reflexió abans de prendre la decisió definitiva, són una manera de guanyar temps abans de descartar el projecte i suposen “un menyspreu als ciutadans i ciutadanes de Figueres”. “L’alcaldessa comunica als mitjans que es vol prendre un període per reflexionar abans de prendre una decisió. Les reflexions de l’alcaldessa són el pas previ per anunciar que desestima un projecte i això només es pot interpretar com una displicència que suposa una falta de respecte als ciutadans i ciutadanes de Figueres i a l’AMPA del centre”, constata Pere Casellas, que recorda com Felip es va concedir períodes de reflexió també abans de desestimar l’ampliació de la zona blava i verda d’aparcament. 

El problema de fons és que l’escola Carme Guasch funciona en barracons perquè l’alcalde Vila, en una altra de les seves pensadetes, va prometre reubicar-la a la presó quan s’hagués completat el trasllat al Puig de les Basses, que era un projecte impossible que ja vam advertir aleshores. Vila es va passejar l’AMPA amb promeses que no podia complir i després d’ell el regidor Godoy i l’alcaldessa Felip han fet el mateix”, recorda Casellas, que demana una actuació decidida i planteja la proposta de cedir els terrenys que l’Ajuntament té darrera de l’Hotel Ronda: “La ciutat mereix una manera de fer política més enraonada i basada en fets concrets i assumibles. L’opció del PSC de cedeir els terrenys del darrera de l’Hotel Ronda és la més viable. No es pot gestionar la ciutat sense entomar els problemes, sense aplicar el programa. L’alcaldessa ha d’aplicar el seu programa, si és que en té i està disposada a fer-ho.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada