dissabte, 30 d’abril del 2011

Proposem un nou mercat al barri del parc bosc

Avui us transcric una nota de premsa publicada ahir a la web del PSC de Figueres i en la que proposem la creació d'un mercat setmanal de productes frescos a tocar el parc bosc:


  El Grup Municipal del PSC aposta per obrir un mercat els dimecres, que complementi l’oferta del que es munta a la ciutat els dimarts, dijous i dissabte.

  El nou mercat estaria dedicat al producte fresc local i se situaria en un solar de més de 3.000 m2 a la plaça de la Nova Icària

El PSC de Figueres proposa crear aquest nou mercat per donar sortida al producte fresc de l’horta empordanesa i alhora donar servei a tota la ciutadania i en especial als barris que hi ha a l’entorn de la plaça Nova Icària -Juncària, Vivendes del Parc, Turó Baix, Parc Sol, Culubret i Nova Estació-, on es calcula que viuen unes 10.000 persones, vora 4.000 de les quals són majors de 65 anys i algunes tenen dificultats per desplaçar-se fins els comerços del centre.

El candidat socialista a l’alcaldia de Figueres, Pere Casellas, afirma que la plaça Nova Icària “és el millor lloc per emplaçar el nou mercat setmanal, per donar resposta a les necessitats de moltes famílies figuerenques que volen consumir producte fresc i de qualitat de les hortes empordaneses. Així es fa ciutat”.

Per la seva banda, el president de la Confederació d’Associacions de Marxants de Catalunya (COCAM) i membre de la candidatura del PSC a Figueres, Josep Maria Vergés, considera que “els aliments frescos produïts a l’Empordà, han de poder estar sempre a l’abast dels ciutadans empordanesos”, i ha afegit que “el nou mercat serà bo per a l’economia de tots els figuerencs i per a l’economia gironina”.

El solar on el PSC proposa instal·lar el nou mercat setmanal de producte fresc té una superfície aproximada de 3.038 m2 i té capacitat per a 136 metres lineals de parades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada