diumenge, 6 de febrer del 2011

Democràcia radical

Tal com descriu acuradament Ciro Llueca en l’article “Per la Democràcia, fins fa poc les mocions de la CUP o d'en Gratacós eren presentades per  les forces amb representació al consistori però ara resulta que no és convenient que el PSC ho faci, fins al punt que en Santi Vila qualificà de grotesc donar veu a la CUP a l’anterior ple.

No obstant això, el més vergonyós va ser la junta de portaveus prèvia al Ple, on la pressió a què em varen sotmetre en Vila i l’Elelman (regidor de participació ciutadana) per evitar la presentació de la moció de la CUP va depassar els límits de la tolerabilitat democràtica i va quedar molt lluny de qualsevol comportament ètic. Evidentment, tan bon punt disposi de l’acta de la Junta, la penjaré en aquest bloc. Vaig acabar reptant-los a modificar el ROM per prohibir-me presentar mocions de tercers o impedir la intervenció de ciutadans (que penso impulsar) al Ple. A veure què hi diuen. A veure si ho prohibeixen els demòcrates de l’ètica compulsiva! O és l’ètica de l’embut?

El PSC continuarà presentant qualsevol iniciativa democràtica a consideració del Ple, fins i tot aquelles que no comparteixi i que acabi votant en contra.

3 comentaris:

  1. "Res de nou a l'oest del Pecos" (expressió cinematogràfica, per aquells que no tinguin l'edat). Una ombra de la política de G.W.Bush plana sobre l'alcaldia : "Si no esteu amb mi és que esteu contra meu". Si no signeu el codi ac.étic (és com beure vinagre) és que sou molt poc étics. Elis, elis... I us criticaré tota la campanya per no ser-ho.
    I amb això d'estar amb ell n'hi ha dos que els va agradar, fins i tot els va agradar més que als seus propis partits. I allà segueixen, defensant coses indefensables en les que no creuen ni hi han cregut mai, però és clar, s'ha de pagar el lloguer/hipoteca i tornar a donar classes és molt dur, respecte la pseudopolítica a la que dediquen la seva existència, oi ?

    ResponElimina
  2. És que és com el seu blog. Quan les coses van bé i la gent li fa la pilota, cap problema. A la que alguns lectors el comencen a criticar, tanca l'aixeta i demana que et registris. I a la que algun lector li demana pels seus pressumptes viatges al Parlament de Catalunya amb xofer i cotxe pagats per l'Ajuntament, esborra els comentaris...

    ResponElimina
  3. l'alcalde Vila, un demòcrata de cap a peus, com en Hosnu Mubarak, vaja!

    ResponElimina