dimecres, 13 de febrer del 2008

Peix al cove

Avui ha estat un gran dia per Figueres, ens ha visitat una Ministra del Govern de l’Estat i això, en democràcia, sempre és una gran notícia. Ha estat la Carme Chacón, ministra de vivenda i candidata del PSC a acompanyar Zapatero a la Moncloa, que ens ha deixat 3.000.000,00 € per a la rehabilitació de casa natal de Salvador Dalí.

Finalment han fructificat les bones gestions fetes pel govern municipal, el darrer viatge a Madrid on ens vam entrevistar, l’alcalde, jo mateix, en Joan Falgueras i l’Anna Capella, va ser un èxit varem retornar amb la totalitat dels fons necessaris per escometre una obra tant important per a la ciutat.

D’altra banda, quina ministra que tenim! Treballadora i amb una voluntat de servei a prova de bomba. Haig de dir que personalment m’he sentit bé quan ha expressat el que pensava d’aquest consistori: jove i dinàmic, amb ganes de fer coses. En definitiva el sentiment que ens va portar a fer el pacte: situar Figueres al més alt nivell.

Després de la voràgine els 5 minuts dels que he disposat per parlar amb ella han estat si cap més interessants. Ens ha encoratjat a seguir fent el que fem a lluitar pel que creiem i sobretot a seguir executant el que el president em va encarregar: treballar per Figueres sense dilació. Demà roda de premsa a Barcelona per presentar el desafiament Portabella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada