diumenge, 17 de setembre del 2017

Nota de premsa del PSC

El PSC i C’s apressen el govern municipal perquè nomeni un conseller delegat de l’empresa municipal Fisersa

El portaveu socialista, Pere Casellas, demana l’alcaldessa Felip que convoqui el consell d’administració, en el qual està en minoria, per resoldre el nomenament
El regidor de Ciutadans, Toni Pérez, afirma que “s’ha d’evitar posar en risc una empresa municipal que funciona i és necessari que algú li dediqui temps.

Els portaveus municipals a Figueres del PSC i Ciutadans, apressen el govern de la ciutat perquè nomeni un conseller delegat a Fisersa  i resolgui el buit que afecta el funcionament d’aquesta empresa pública de que el mes de febrer passat el govern de Convergència quedés en minoria al plenari.

Pere Casellas demana explícitament a l’alcaldessa Marta Felip que convoqui el consell d’administració per resoldre el nomenament seguint els camins reglamentaris i legals. “Hem de desencallar la situació perquè els estatuts de Fisersa estipulen que hi hagi un conseller delegat a l’empresa. I aquest nomenament requereix una majoria de dos terços del consell d’administració. Aquesta és una majoria que l’alcaldessa Felip ni té ni es preocupa de buscar.”, avisa Pere Casellas, que reclama la convocatòria del consell: “Una altra cosa és que no el vulgui convocar perquè l’alcaldessa hi està en minoria. Nosaltres creiem que per responsabilitat cal convocar-lo i resoldre una situació de buit a la direcció de l’empresa que afecta de manera directa els ciutadans i ciutadanes de Figueres”.

El regidor de C’s Toni Pérez, per la seva part, entén que “un govern municipal format per només cinc regidors en una ciutat com Figueres a penses té capacitat de maniobra i és urgent que delegui el control de l’empresa Fisersa en un conseller delegat”. “No es pot posar en risc una empresa municipal como aquesta, que funciona correctament i volem que continuï funcionant; però necessitem algú que tingui temps per a dedicar-s’hi.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada