dissabte, 28 de juny del 2014

Obrim el búnker

Portem uns dies de campanya a la pre-candidatura a primer secretari del PSC i la veritat és que el contacte amb els companys de base ha estat molt positiu; he pogut constatar que els problemes són comuns a totes les agrupacions i federacions i que són força més senzills del que sovint sembla.

El primer és la manca de definició en temes bàsics d’aquells que podem anomenar d’alta política com són la consulta o el model d’estat. No és veritat que els mitjans no difonen el nostre missatge, el que passa és que no en tenim cap de clar.
El segon, la inaplicació de polítiques d’esquerres en la majoria dels nostres àmbits de decisió o la directa connivència amb la dreta com passarà al Parlament Europeu.
El tercer és que el partit està tancat, segueix funcionant com un partit gran “dels d’abans” com si tingués molts càrrecs i es manés des de dalt. Ho he vist en la forma de fer aquestes eleccions que són un si però no. Com podem podem recollir avals a tot Catalunya i portar-los personalment amb paper? 

No sabeu amb quantes persones he hagut de parlar per a que el partit fes un trist mail sobre la candidatura. O la suspensió d’un acte a una federació...
No sabeu amb quants càrrecs he parlat i m’han contestat : “tu ja m’entens”

Convé obrir el partit, airejar-lo, sortir al carrer a parlar amb els afiliats i afiliades, amb els votants i recuperar el pols del carrer, no podem seguir manant des de la planta més alta del carrer Nicaragua.

Us demanem que ens ajudeu a parlar clar i a sortir del búnker. Podeu descarregar l’aval a www.perecasellas.cat i enviar-lo a tufaspsc@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada