dimarts, 5 de juny del 2012

Austeripad

Avui reprodueixo una nota de premsa que ha publicat el PSC en relació a l'adquisició d'un lot d'ipads per a ús exclusiu dels regidors i assessors de Santi Vila.


El PSC de Figueres critica l’adquisició de 8 nous iPads per als membres de l’equip de govern i els seus càrrecs de confiança 


El portaveu socialista, Pere Caselles, considera que es tracta d’una despesa supèrflua i innecessària donada la situació econòmica de l’Ajuntament i reclama més austeritat a l’alcalde Santi Vila.

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Figueres ha lamentat l’adquisició per part de l’Ajuntament de 8 iPads nous per als membres de l’equip de govern i els seus càrrecs de confiança. “Lamentem que els regidors de CiU s’hagin obsequiat a sí mateixos un iPad amb els diners de tots els figuerencs, quan es tracta d’un aparell electrònic molt car i absolutament prescindible per desenvolupar correctament les seves funcions” ha manifestat el portaveu socialista Pere Casellas.

Casellas considera que la situació econòmica de l’Ajuntament i el deute que arrossega no aconsellen fer inversions prescindibles i per això ha assegurat que “la compra d’aquestes tauletes tàctils es contradiu amb la política d’austeritat que predica l’alcalde Santi Vila”. El portaveu del PSC ha estat molt crític amb l’equip de govern i ha afirmat que “estem cansats de veure com els regidors de CiU s’enriqueixen amb un salaris altíssims i malbaratant les escorrialles del naufragi que ells mateixos han provocat”.

Casellas ha recordat que els membres de l’equip de govern compten amb les eines i el material necessari per desenvolupar les seves funcions. “El context econòmic ens obliga a tots a ser més austers i despeses com aquestes posen en dubte la funció pública de la política i la precaució a què estem obligats tots els representants públics a l’hora de fer despeses amb els diners de tots” ha conclòs.

2 comentaris:

  1. Si el senyor Santi Vila ens vol fer creure que Movistar oferirà en lloguer un iPad a 12€ al mes, és que es pensa que som idiotes. Un iPad costa 499€, només amb WiFi, sense 3G. Si Movistar el lloga a 12€ al mes, en vull un (o 100). Les empreses de serveis que ofereixen això cobren uns 30€ AL DIA (mireu per exemple www.alquilaripad.com).
    Ni Movistar és una empresa que no sàpiga calcular costs ni nosaltres som idiotes com es pensa el senyor Santi Vila.

    ResponElimina
  2. Sr.Casellas, vostè va dient per les xarxes socials que gerents i regidors s'obsequien amb un iPad menre a l'oposició no els donen ni un bolígraf....Em sabria dir doncs què és la Blackberry (amb servei de dades i saldo limitat) que se li ha donat com a membre de l'oposició?. Es que a vegades em sembla que només recorda el que li convé i oblida mooooooltes coses...a veure si li haurem d'anar refrescant la memòria.

    ResponElimina