divendres, 28 d’octubre del 2011

Al consell d'administració

Avui he assistit al consell d’administració de Figueres de Serveis, SA. Ha estat una sessió força plàcida en què el nou director gerent ens ha exposat els seus projectes de futur per a l’empresa. Tot correcte i amb idees clares.

Seguidament, el nou Conseller delegat, Sr. Albert Ollé, ens ha presentat el pressupost per a l’any 2012. Com ja deveu saber, el Sr.Ollé és ex-regidor d’hisenda de l’ajuntament i està en possessió del mèrit d’haver rebut una hisenda municipal amb 7 milions d’euros de romanents positius i haver-la deixat en 7 milions negatius. 

Vistos els antecedents, comprendreu que estem nerviosos i expectants per veure quina és la magnitud de la catàstrofe d’aquí a 4 anys. No obstant això, ens hem abstingut per fer un vot de confiança a la direcció de l’empresa i veure com executa el pressupost.
Ara bé, haig de dir que, com sempre, les paraules d’en Santi Vila no són certes. Per què? Ben senzill en l’aprovació de les ordenances, ell i el seu nou i esforçat regidor d’hisenda van anunciar una reducció de la despesa del 15 % i ahir l’ex-regidor Ollé es va marcar una lluïda roda de premsa on va parlar de reduir el pressupost de Fisersa d’un 8 %. Sembla que pel camí ha perdut un 7 %!

La darrera perla: l’any passat en Santi Vila va preveure uns dividends per a l’ajuntament de 360.000,00 €; avui s’ha afirmat al Consell que, si convé, no es paguen i que si hi ha més dèficit a l’Ajuntament, alabat sigui Déu, que no passa res!

En fi, en 4 anys la tragèdia financera serà de prop de 12 milions negatius... Suposo que té previst dedicar-se a dilapidar altres hisendes més grans més avall del Besòs! Ja tarda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada