dijous, 3 de gener del 2008

Habemus pressupost i aparcament de gorra

Fa dies que no actualitzo el meu bloc, he estat força refredat i uns jutges oportuns van decidir dictar unes resolucions que s’havien de recórrer els dies de festa.

El proper dia 10 aprovarem els primers pressupostos del govern de coalició, crec que hem fet una bona feina, especialment l’Albert Ollé que ha vist com quadrar-ho tot és molt complicat i com tots els regidors consideren que la seva és la regidoria més important, és important que tots els regidors pensin així i que intentin obtenir el màxim de recursos per als seus objectius. Cal però deixar una cosa clara, aquest és un govern amb vocació de treballar fort i una de les formules ha de ser la recerca de subvencions i recursos aliens a l’Ajuntament. Un exemple és el viatge que farem amb en Richard Elelman a Brussel·les el proper dia 9, anem al parlament europeu a buscar fons pel castell, en definitiva per Figueres. D’alguna manera el pressupost és important però el més important és l’execució del mateix, cal que sigui acurada i profitosa.

Altra cosa important, el trànsit a la nostra ciutat, des de Fisersa posem en marxa una iniciativa, que ja s’havia intentat temps enrere: el PARK & DRIVE. Consisteix en que els dissabtes a la tarda es podrà aparcar a l’aparcament que hi ha al Clos Firal davant Fisersa i el bus et portarà gratuïtament a la Plaça de la Font Lluminosa cada 15’. Més endavant s’estendrà al dijous al matí i si el resultat és satisfactori cada dia. Crec que entre tots hem de ser capaços que aquesta iniciativa funcioni perquè la ciutat no suporta l’actual volum de trànsit rodat, evidentment aquesta mesura complementa el pla d’aparcaments que ja és en marxa i que inclou actuacions com la creació d’un nou aparcament sota la Plaça del Gra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada