dilluns, 25 de gener del 2016

Marihuana

Aquest divendres vaig inaugurar la  jornada de treball sobre salut pública a Figueres. La jornada va ser organitzada per iniciativa del Degà del jutjats de Figueres i va comptar amb una nodrida representació de membres de la judicatura, fiscalia i cossos policials.

És important que aquesta jornada se celebrés a Figueres, ja que aquí patim de valent el cultiu i el tràfic de marihuana. Més enllà dels problemes de salut pública, el més greu d’aquest fet són els problemes de convivència que això causa. 

La feina que es va fer és un granet de sorra més en el treball que m’he proposat des de la regidoria per lluitar contra un problema que requereix un esforç conjunt.

Cal destacar les ponències presentades des de la Guàrdia Urbana de Figueres per trobar mitjans per fer front al cultiu mitjançant la persecució de les ocupacions i de la defraudació de fluid elèctric. Una altra proposta ha de ser demanar als legisladors la modificació de la legislació penal per perseguir la defraudació de fluid elèctric per al cultiu de cànnabis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada