dilluns, 23 de novembre del 2015

Esport i més esport

Acabo d’assistir a la presentació dels equips del C.B. Escolàpies. Darrerament he anat també a la presentació del Club d’Hoquei, però no vaig poder ser present la setmana passada a la de l’Adepaf ni a la del Club d’Atletisme. 

Són molts els clubs esportius que es mouen a la nostra ciutat. Aquesta vitalitat és la demostració que Figueres disposa d’equips molt potents i que treballen l’esport base d’una forma excel·lent. Aquest és un fet destacable i desitjable per a la ciutat i que necessita suport i recursos.  

En aquest sentit vull reiterar la voluntat de poder disposar de nous espais per a la pràctica d’esport per als nostres joves i infants: justament per això estem treballant a fi d’aconseguir construir un pavelló d’entrenament amb alguna localitat abans de final de mandat. Mentrestant, però, anirem treballant amb les instal·lacions actuals i suplirem les mancances aprofitant-ne de noves, com el pavelló de Biure, i amb el futur cobriment de les pistes esportives d’un col·legi de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada