diumenge, 27 de juliol del 2014

Una nit a l'Horta de l'hospital

Dissabte al vespre vam fer sopar i festa al barri de l’Horta de l’Hospital; es tractava de que cadascú és portés el sopar i el compartís amb amics i veïns. La veritat és que va estar molt bé, molta gent i molt bon ambient, a més dels veïns hi va haver un nodrida representació de les forces polítiques de la ciutat. Hi va haver ocasió de xerrar i fer xerinola però també d’escoltar veïns i veïnes i apuntar en algun raconet alguna preocupació dels ciutadans. 

L’Associació de veïns de l’Horta de l’Hospital fa una bona feina, de la mà de la seva junta i el seu president en Rafa Cañaveras; fan festes com ahir però sobretot fan ciutat i promouen fermament la participació dels veïns i les veïnes en els assumptes públics. 

No em queda més a dir que felicitar i encoratjar totes les associacions de veïns de la ciutat a seguir treballant com ho fan però també dir que des del PSC procurarem que la propera legislatura tinguin una participació real en les decisions del govern. Per tant tindran molta més feina però els dotarem dels recursos necessaris per a convertir-se en el punt de trobada més ràpid, àgil i proper de l’Ajuntament amb els ciutadans i les ciutadanes.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Pere, nosaltres sempre intentem fer barri, fer ciutat. Rafa

    ResponElimina