diumenge, 2 de març del 2014

Corrupció a Figueres? Calen explicacions

Ahir el Diari de Girona va publicar amb tot luxe de detalls extrets del sumari del cas manga les presumptes maquinacions del Regidor d’hisenda i conseller delegat de Fisersa SA, Manel Toro, per a evitar el traspàs de la gestió de les multes de l’Ajuntament de Figueres a Xaloc . L’objectiu sembla que era aconseguir que el cobrament de les multes se seguís gestionant a través de GRS o, en cas que el traspàs fos inevitable, que Xaloc (Diputació) li subcontractés, aparentment, fins i tot enganyant a l’avui Alcaldessa Marta Felip, aleshores primera tinent d’alcalde i responsable de Xaloc. 

En tot cas esperàvem explicacions i reaccions de la Sra. Alcaldessa i de CiU avui mateix, i res d’això s’ha produït. Des d’aquestes línies insto al govern de la ciutat i a CiU a explicar-se i, en cas que no aclareixi i negui clarament i rotunda la informació apareguda ahir, que cessi el Sr. Toro de totes les seves responsabilitats. No hem d’oblidar que tot el que té a veure amb diners i contractes tant a l’Ajuntament com a l’empresa pública Fisersa, SA, passa per les seves mans. 

Només un detall: el canvi a Xaloc significava un estalvi de més de 200.000€ per a l’Ajuntament. Us deixo la notícia del DG clicant aquí. 

Vosaltres mateixos valoreu si cal o no donar explicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada