dissabte, 6 de juliol de 2013

De polítics sinistres i de polítics que no manen.

El dijous dia 4 al vespre els veïns de la plaça Catalunya van ser convocats a una reunió per part de la Sra. Alcaldessa; l’objectiu era informar-los sobre els canvis circulatoris a l’entorn d’aquest espai de la nostra ciutat. No vaig poder assistir a la reunió per les meves obligacions professionals i acadèmiques. Coneixia la reunió a causa que es va fer una bustiada a la zona i jo hi tinc el meu despatx professional, però he de destacar que ningú del govern va fer saber als membres de l’oposició ni la reunió ni els canvis que s’estan fent.

Malauradament, apartar, desinformar i menystenir l’oposició és una pràctica habitual de la Sra. Felip i del seu equip de càrrecs de confiança. I el dijous els veïns i les veïnes va poder tastar la manera de fer del cap d’urbanisme, en Xavier Ludevid, mai disposat a escoltar ningú.

Fins quan patirem aquest ús i abús de la majoria absoluta? Si almenys qui manés fos l’alcaldessa podríem pensar que al darrere hi ha una majoria democràtica... però qui mana i ordena són dos personatges políticament sinistres nomenats a dit només pel fet de ser amics de l’Honorable.

Sra. Alcaldessa, faci’ns un favor a tots (i a vostè mateixa) i comenci a manar! Un bon començament seria despatxar els gerents i no haver de passar per aventures com la del dijous al vespre.

1 comentari:

 1. tenim un somni,
  si tambe es el vostre...
  us convidem a participar a aquest blog:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

  us hi esperem !!

  ResponElimina