dimarts, 12 de juliol del 2011

El torero i "la costa"

Un dels punts de l’ordre del dia del darrer Ple, celebrat el 7 de juliol, era la creació i provisió de la plaça de gerent del govern de l’ajuntament. Aquest lloc de treball, ocupat fins fa ben poc per una figura experimentada en l’àmbit de la gestió administrativa, serà ocupat per en Lluís Valero. En lloc de la més que contrastada experiència i del tarannà conciliador del gerent cessant, el govern de la millor ciutat del món proposa Lluís Valero, amic de l’alcalde i enginyer tècnic. La seva experiència al món de l’administració és nul•la; hores d’ara cal preguntar-se quins mèrits pot presentar al marge de l’amistat amb en Santi Vila. Malgrat això, o precisament per això, se’l retribuirà amb més de 3.000€ nets al mes

No deixa de ser curiosa la descripció que la proposta aprovada al ple fa de la plaça acabada de crear: exigeix estar en possessió del títol d’enginyer tècnic en telecomunicacions! Un gerent...!? Sospitem que si aquest bon amic de l’alcalde fos torero, la titulació requerida per entrar a l’ajuntament amb un sou tan generós seria precisament aquesta.

I així, mentre esperem l’arribada del cap de gabinet, ja podem confirmar que Santi Vila, malgrat repetir fins a fer-se pesat mots com “austeritat”, “rigor” o “contenció”, viu al Planeta Piruleta on hi tenen cabuda tots els seus amics amb sous fora de la realitat vigent (recordem que recentment un altre dels seus propers, també càrrec eventual a l’ajuntament, ha rebut un augment anual de 7.000€). La realitat és que l’alcalde, lluny de ser el gestor prudent i rigorós que necessita la ciutat, es comporta com un polític de la costa de sol en època de vaques grasses.

6 comentaris:

  1. Segur que està més ben preparat un enginyer que no un advocat com tu.

    ResponElimina
  2. Jo crec que els guàrdies que va prometre l'alcalde en campanya els hauríen de fer amb la titulació de turisme, així també servirien per dir a on és el museu dalí. Quins collons!

    ResponElimina
  3. La mateixa politica d adjudicacio de places es fa.servir a l hospital: l amiguisme per davant de tot. A mes alla el.president delPatronat de la FSE, el mateix alcalde, no ha de donar explicacions a ningu dels sous que adjudica als seus amica, familiars d amics, amics dls amics i coneguts.d'aquests. Es tot molt lamentable quan ja se.senten veus d eros de 80 o mes persones i retallades dels.drets dels.treballadors conseguits durant 15 anys de dures negociacions!!! Aixo.ells.en diuen bona fe negociadora.

    ResponElimina
  4. Aquests amics de l'alcalde que cobren un sou de l'ajuntament i que es dediquen a deixar comentaris anònins al teu bloc, Pere, hauries de publicar-ne nom, foto i sou. Així si els veiem pel carrer podrem insultar-los per aprofitats.

    ResponElimina
  5. a l'hospital van posari l'Helena Bonet, la dona d'en Xavi Díaz. A ella, quan la van colocar a l'hospital per ser dona d'un amic íntim de l'alcalde, també li van punjar el sou 7000 euros l'any? quina vergonya! Després parlaran d'auteritat. Pero l'austeritat és pels altres. La pregunta ja no és quan cobra l'alcalde sino quan ens costen els seus amics, les dones dels amics, els cosins i les cosines dels amics, etcetra.

    ResponElimina
  6. Estos favoritismos clientelistas son las que hacen desprestigiar a la politica y los politicos,despues se quejan los indignados y con toda la razon,es que es indignante.
    Se aprovechan de la situacion para colocar a los amigos y familiares con sueldos tremendos sin importarles la situacion economica del erario publico. Dejaran Figueres endeudada eternamante.

    ResponElimina