dimecres, 18 de juliol del 2007

Matí gloriós by RENFE

Dimarts, he agafat el tren a les 6.57 a Figueres, s’ha espatllat i a les 8:35 ens han traspassat a un “Borregueru”, en definitiva: 2 hores per fer el trajecte de Figueres a Flaçà. Per acabar-ho d’amanir males cares i mocs de l’intervetor, com no podia ser d’altre manera. El primer que s’ha de fer en quan estigui traspassada la competència no és millorar el material, no no!És donar uns cursets de bones maneres al personal.

És dur, ahir vàrem tenir reunió de la comissió executiva fins les 00:00 i avui a les 19:00 haig d’agafar un tren fins “La Villa y Corte” i demà judici fins a les 10:00 del matí. Tornada amb avió a les 16:00, amb sort a les 19:38 a casa (amb permís de RENFE rodalies).

Tindré temps per reflexionar sobre força qüestions, la que més em preocupa en aquest moment és el futur de la ciutat, la necessitat d’un govern sòlid, ho he repetit en força ocasions i crec que és la única possibilitat que té Figueres de sortir endavant, mentre a Figueres hi ha hagut minories de tots colors a Girona i altres llocs han funcionat millor.

Penso que el PSC ha de pensar unitàriament en clau de ciutat i s’ha de mullar per tirar endavant, amb fermesa amb temes “innegociables” però també amb reconeixement del canvi perquè la derrota és afirmació de rebuig, alguna cosa no hem fet bé.

Estic convençut que el PSC sabrà trobar noves dinàmiques internes , establir noves polítiques de transparència i de diàleg. Només cal posar-nos-hi perquè disposem del capital humà necessari per encarar els nous temps amb garanties. En els darrers dos anys no ha cessat la incorporació d’afilitats/des al voltant dels 35, molts d’ells ja amb responsabilitats importants tant al grup municipal com a l’executiva. Cal combinar aquest capital amb l’experiència però sense oblidar que corren nous temps i nous aires.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada