dijous, 25 de gener del 2018

Netegem Figueres però... calia fer-ho tan tard?

Aquest dijous hem votat favorablement al nou contracte de recollida d’escombraries, gestió de residus i neteja viària a Figueres. La nostra aportació ha estat la incorporació de moltes més hores de fregadora, més recollida porta a porta i un servei de major qualitat per als industrials al polígon, però res que no demanéssim ja fa un any.

Ara bé, la realitat és tossuda i finalment les coses s’han fet bé, com demanava el grup socialista. L’any passat vam votar no a la proposta de la comissió informativa perquè la Sra. Felip es va entestar a aprovar aquest contracte sense tenir aprovat el pressupost, que es va acabar aprovant el mes de juny. No es podia aprovar un contracte de 33 “kilos” a 4 anys sense pressupost. Arran de la negativa va caure el govern i s’ha trigat un any a aprovar tirar endavant el nou contracte. I, com no pot ser d’altra manera, és fa  després que s’hagi aprovat el pressupost municipal.

La pregunta és òbvia: si ha acabat fent-se com demanàvem els Socialistes, per què no es va fer així l’any passat? Doncs perquè la Sra. Felip va imposar els seus interessos polítics no només per sobre dels Socialistes sinó per sobre dels figuerencs i les figuerenques a qui haurà tingut un any més amb els carrers plens de fems.

Calia? No.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada