dilluns, 4 de febrer del 2013

Nou consell d'administració a Fisersa

El proper dia 5, abans del Ple ordinari, celebrarem junta general de Fisersa, en la qual s’aprovarà el canvi de membres del Consell d’Administració arran de la incorporació a Fisersa de Vilafant i la sortida del consell de l’ara Honorable Santi Vila. 

Fins avui crec que el govern de Figueres ha evolucionat cap a millor, però les decisions que es proposen per a aquesta junta ens fan pensar que no anem del tot bé i que encara queden tics autoritaris. No obstant això, vull pensar que los coses no es torçaran i que anirem millorant. 

D’aquesta junta no ens agrada: 

1.- La sortida de tres grups municipals del Consell d’Administració: la democràcia municipal perd qualitat. 2.- La retribució de 800,00 € al futur conseller delegat i de 200,00 € als consellers, entre els quals em compto, per cada assistència al Consell. No és escaient, vista la reducció del 8 % aplicada als treballadors. Fa 17 anys que al Consell d’administració no es cobra; no crec que ara toqui fer-ho. 
3.- Els noms escollits pel govern en detriment dels representants municipals no ens fan el pes; no dubtem de la seva vàlua, però la nostra empresa pública sempre havia estat gestionada des d’un àmbit estrictament públic amb excel·lents resultats. 
4.- Estem d’acord amb la reformulació del contracte del gerent, però vistos els esdeveniments del darrer any tenim seriosos dubtes sobre la conveniència de votar favorablement un contracte que avala una trajectòria posada en dubte per gran part de la junta general. En tot cas, aquesta figura genera polèmiques que són nocives per a l’empresa i, per tant, per als contribuents figuerencs. 

Amb tota seguretat votarem no al punt relatiu a les retribucions i valorarem el no o l’abstenció a la resta de punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada