dilluns, 6 d’agost del 2012

Nota de premsa

Avui reprodueixo íntegrament la nota de premsa que el PSC ha publicat avui:

El PSC de Figueres exigeix l’alcalde Santi Vila que insti la Generalitat a complir els compromisos que té adquirits amb l’Hospital i les entitats del tercer sector de la ciutat 

Els socialistes figuerencs reclamen que Vila aclareixi quines accions ha emprès per assegurar la continuïtat de les entitats socials i el sector educatiu concertat de Figueres i es plantegen presentar una moció en el pròxim ple en defensa dels treballadors 

El PSC critica que Santi Vila i els seus càrrecs de confiança a l’Ajuntament apareguin en un video, enregistrat i pagat per CiU de Figueres, que els retrata celebrant una festa en un iot a la costa del Cap de Creus 

El PSC de Figueres exigeix l’alcalde Santi Vila que insti la Generalitat a complir els compromisos que té adquirits amb l’Hospital i les entitats del tercer sector de la ciutat per garantir el pagament dels sous dels treballadors. En aquest mateix sentit, els socialistes figuerencs reclamen que Vila aclareixi quines accions ha emprès per assegurar la continuïtat de les entitats socials i el sector educatiu concertat de Figueres. 

Els socialistes reclamen que l’alcalde, en la seva condició de president de la Fundació Salut Empordà que gestiona l’Hospital, aclareixi les dificultats que pateix el centre i reclami al Govern les mesures necessàries per assegurar-ne el funcionament amb plenes garanties. 

Actualment la Generalitat aporta 49,5 milions del pressupost de l’Hospital (a través de mensualitats de 4,5 milions) el 65% dels quals es destinen al pagament de nòmines. “L’alcalde Vila és tou amb la Generalitat. Ell que és Diputat del partit del govern al Parlament, hauria de ser més estricte i actuar amb major fermesa en les qüestions de política general que afecten directament la ciutat de Figueres. En comptes d’això, es dedica a figurar en videos festius que exemplifiquen la frivolitat de la seva actitud política”, critica Pere Casellas en referència a un video suposadament pagat per CiU de Figueres – i que fins avui es podia veure al perfil de facebook de l’alcalde - en el que apareix Santi Vila i els seus càrrecs de confiança celebrant una festa en una embarcació de luxe pel cap de Creus. 

Exigim Santi Vila que, com a alcalde i president de la Fundació Salut Empordà, en la seva condició de diputat del partit govern, que garanteixi que els treballadors de l’hospital i els treballadors del tercer sector de la ciutat cobraran el seu sou”, insisteix Pere Casellas. 

Vist l’estil de Santi Vila temem que l’esforç dels ajustaments recaurà sobre els treballadors com va caure sobre els de Fisersa a causa de la seva mala gestió”, lamenta el portaveu dels socialistes de Figueres. En aquest sentit, el PSC es planteja presentar una moció en el pròxim ple per reclamar una actitud decidida per part de l’equip de govern en defensa dels treballadors de l’Hospital i del tercer sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada