dimecres, 10 de febrer del 2010


Amic Ciro,

Avui ha estat un dia difícil, un dia en que l’Alcalde ha comès la més gran de les injustícies intentant linxar-te públicament. En Santi Vila havia decidit liquidar l’acord de govern per un mer càlcul electoral i al final ho ha fet utilitzant-te com a excusa. Ha volgut tacar l’enorme èxit que has assolit, un èxit que ens ha ensenyat que Figueres pot anar endavant, que Figueres té futur, que no és grisa ni carca com els que t’han volgut fer mal. Tots estem orgullosos de tu.
Et prometo que un dia no gens llunyà tornaràs a ser regidor de cultura i ens tornaràs a fer veure coses com el telenoika a la façana del teatre, tornarem a veure exposicions magnífiques i sobretot, sobretot dels sobretots ens tornarem a sentir orgullosos de que hi hagi Figuerencs com tu!
Amic meu com tu diries: UNA FEINA IMPECABLE!

Gràcies

2 comentaris:

  1. Pere, Pere, Pere, Tienes que comer rabitos de pasas. Hablar de transfugismo, es que no te acuerdas que tu avalastes con tú presencia el nombramiento de la alcaldesa de Vilafant, por cierto de tu partido con el apoyo de dos transfugas. Pere, Pere, la cuestión depende si le toca a uno o a otros, ¿que política tiene tu partido en este tema? y cuidado con el ventilador que te puedes cortar.
    Elena Francis

    ResponElimina
  2. Elena Francis, que engegui el ventilador d'una vegada, a veure què surt, de qui surt i des de quan surt. No estaria gens malament. No siguis tan poruga Elena, que sembla que tinguis por. No pateixis que pel que he llegit, estan arreglant l'endoll i aviat funcinaran totes les aspes. Vigila que no te n'enganxin cap, que sé que a vegades no t'estimen com voldries.
    El Vigía de Occidente

    ResponElimina